GUBIĆ TUNING

Mapiranje

Što je zapravo mapiranje?

Mapiranje je kalibracijski proces ili poboljšanje postojećih originalnih mapa (programa) koje dolazi u od strane proizvođača. Mapiranjem želimo postići ujednačeni rad motora uz smanjenje gubitka te rasipanja energije.
Želimo maksimalno povoljno iskoristiti stupanj rada motora, bez negativnog učinka na vijek trajanja, ne samo motora nego i svih vezanih sklopova.

Iz cijelog procesa sa precizno podešenim dijelovima programa proizlazi i dodatna snaga

Prije svega se vodi računa i o suvremenim ekološkim zahtjevima. Da bi se to postiglo, naše osoblje je visoko stručno osposobljeno sa velikim radnim iskustvom i svi potrebnim alatima kako za rad
tako i za mjerenje svega u razvojnom procesu.Cijeli proces se odvija na valjcima (Dyno), uz konitinuirano praćenje i snimanje podataka koji se analiziraju u svrhu poboljšanja.
Naravno, za takav rad mora se koristiti i adekvatna oprema renomiranih proizvođača koja je stalno ažurirana i nadograđena.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Nikada ne pokušavajte sami mijenjati softver motora automobila. Osim u slučaju ako ste školovani tehničar koji točno zna što radi, riječ je o procesu koji ukoliko se obavlja od strane nestručnog osoblja može izazvati veliku štetu na vašem vozilu. Za sve upite vam stojimo na raspolaganju!