GUBIĆ TUNING

PRETRAŽIVAČ MODELA AUTOMOBILA

Chip tuning je naziv za proces zamjene ili kalibracije softvera u upravljačkoj jedinici motora u automobilima i drugim vozilima.  Upravljačka jedinica motora (ecu) je dio koji upravlja svim operacijama motora. Kroz proces chip tuninga, softver iz upravljačke jedinice motora se mijenja i performanse se poboljšavaju. Uz povećanje performansi motora, postupak chip tuninga, koji također štedi gorivo, jedna je od najpoželjnijih primjena danas. 

Alat koji se nalazi u nastavku ove stranice daje okvirne procjene potencijalnih poboljšanja performansi vozila. Naravno, potencijalna poboljšanja ovise o nizu faktora kao što su stanje motora, prijeđena kilometraža itd. U svakom slučaju kontaktirajte nas kako bi detaljno procijenili stanje i potencijalna poboljšanja. Chiptuning se primjenjuje ne samo u automobilima, već iu motociklima, kamionima, autobusima, traktorima pa čak i brodskim vozilima.

PRETRAGA VOZILA 

VIŠE OD 25 GODINA ISKUSTVA

25 godišnje iskustvo i kontinuirano ulaganje u opremu i znjanje omogućuju nam pružanje cijelog spektra usluga kao što su:

  • chiptuning i mapiranje
  • testiranje na dyno valjcima
  • podešavanje raznih sustava, clone ecu, back to stock
  • specijalna dijagnostika…